fbpx
Annonce

Pjanic: 'Jeg ser mig selv to år mere i Barca'

FCBARCELONA.DK - 26.05.22

// Miralem Pjanic

Miralem Pjanic har afsluttet sit lejeophold i tyrkiske Besiktas og nu skal Barcas sportslige ledelse finde ud af, hvad der nu skal ske med bosnieren. Han selv forsikrer om, at hans intention er at blive i klubben til hans kontrakt udløber i 2024.

Pjanic blev aldrig nogen succes i Barca og derfor blev han sendt til Besiktas i sommer på en lejeaftale. Den er nu udløbet og spørgsmålet er så, hvad der skal ske med den 32-årige midtbanespiller. Han indgår næppe i Xavis planer, men da kontrakten med Barca først udløber i 2024, er det reelt spilleren der har de bedste kort på hånden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I går kommenterede han sin situation og han har tilsyneladende tænkt sig at blive. 'Barcelona betyder meget for mig, for det var en drøm siden jeg var barn. Jeg er meget stolt over min karriere. Lige nu tænker jeg at jeg bliver i Barcelona to år mere og afslutter min kontrakt. Vi må se. Man skal aldrig sige aldrig' udtalte han til den italienske avis La Repubblica.

Det er dog ikke særligt sandsynligt, at man kommer til at se Pjanic i Barca-trøjen til næste sæson. Hans udtalelser er nok mere taktiske end realistiske, for når Pjanic ikke aktivt medvirker til et salg, kan Barca blive nødsaget til at slække på sine krav for at komme af med ham.

Flere italienske klubber skulle angiveligt være interesseret i Miralem Pjanic.

.:FORSIDE:.