Pjanic: 'Jeg glæder mig til at møde mit tidligere hold'

FCBARCELONA.DK - 28.10.20

© Getty Images

Det var meget naturligt Miralem Pjanic der havde fået tjansen med at respæsentere Barca på pressemødet i går, inden kampen i aften mod hans tidligere klub fra Juventus. Det er tydelig noget som Pjanic ser frem til.

'Jeg glæder mig meget til at spille mod mit tidligere hold. Jeg havde fire rigtig gode år der. Det bliver en svær kamp, for Juventus vil også slutte først i gruppen, så vi skal være godt forbedredt' kom det fra ham.

Han blev spurgt, om han håber på en startplads. 'Selvfølgelig ønsker jeg at spille og sådan håber jeg det bliver fremover. Lige nu er jeg ved at finde mig til rette. Jeg ankom senere end de andre på grund af coronavirus, men jeg mener jeg kan bidrage med meget. Det vigtigste er dog at holdet gør det godt i ligaen og i Champions League. Det går ikke som vi ønsker i ligaen, men sæsonen er lang' svarede han.

'Konkurrencen er hård som i andre store klubber, men jeg er her for at hjælpe holdet. Min opgave er at træne godt og så er resten op til træneren. Jeg vil yde mit maksimale, ligesom jeg gjorde i Juventus' fortsatte han.

Juventus har haft en lidt tøvende start på sæsonen, men det mener Pjanic ikke man skal læggge for meget i. 'Juventus har brug for tid til at vænne sig til det som Pirlo ønsker, men det er normalt at det sker. Det bliver en svær kamp, for jeg kender dem som  hold, så det bliver hårdt. Vi vil forsøge at få de tre point' afsluttede han.

.:FORSIDE:.