Pjanic: 'Jeg er først tilfreds, når vi vinder titler'

FCBARCELONA.DK - 09.11.20

© Getty Images

Det var noget uventet at Barca hentede Miralem Pjanic i Juventus i sommer, som en del af en byttehandel med Arthur Melo. I et interview slår midtbanespilleren fast, at han har store ambitioner i sin nye klub.

'Jeg er i verdens bedste klub, med en spillestil som jeg altid har ønsket at spille, men jeg er stadig ikke tilfreds. Jeg ønsker at have muligheden for at vinde de store titler. Det er mit mål. At være de bedste og vinde store titler' udtaler han til franske Canal+.

'Jeg havde tidligere muligheden for at tage til klubber som Bayern eller Inter, men jeg følte ikke tidspunktet var rigtigt. Nu spiller jeg for Barca og det er en stor udfordring. Jeg stilller mig dog ikke tilfreds med at være i Barca. Jeg vil gøre en forskel' fortsætter han.

Han bliver spurgt, hvad han kan bidrage med i Barca. 'Min måde at spille på er at se tingene før de sker. Jeg er ikke holdets hurtigste, men jeg får bolden til at rulle hurtigt. Det er min måde at se fodbold på. Jeg er ikke den mest fysisk stærke, selvom det er noget jeg har arbejdet på. Mit spil er først og fremmest kontrol, pasninger og overblik. For mig handler fodbold om at være intelligent på banen' svarer han.

Pjanic har indtil nu deltaget i syv ud af Barcas ti kampe i sæsonen, fordelt med fire i ligaen og tre i Champions League. I alt er han noteret for 303 minutter.

.:FORSIDE:.