Pirlo: 'Det bliver svært at få Suárez til Juve'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.09.20

Luis Suárez er stadig at finde i Barca , selvom Koeman ikke ønsker ham i truppen. Lige nu ser det ikke ud til, at han skifter til Juventus og nu forklarer den nye Juventus-træner Andrea Pirlo, hvorfor det ser svært ud.

I sidste uge rejste Suárez til Perugia for at bestå en italiensk sprogtest. Rygterne går på, at han bestod testen, men alligevel giver det problemer. Det fortæller Andrea Pirlo.

'Vi venter alle på, at der kommer en angriber. Transfermarkedet varer lang tid endnu, men vi er rolige og er glade for, at vi ikke skal skynde os at finde en løsning, selvom det er vigtigt at have en angriber. Suárez er svær at hente, fordi det tager lang tid for ham at få et italiensk pas. Det bliver svært at få ham hertil' sagde Pirlo forleden.

Transfervinduet lukker den 5. oktober, men det ser altså svært ud for Suárez at få et italiensk pas inden den dato, så han kan tælle med som EU-spiller, hvilket er et krav fra Juves side. Det er det som i øjeblikket sætter en stopper for hans skifte til de italienske mestre.

644x70

.:FORSIDE:.