Pirlo: 'Jeg håber ikke Messi har en god aften'

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.10.20

© Getty Images

På pressemødet før kampen mod Barca i aften, så Andrea Pirlo frem til kampen. Han roste Barcas hold og sagde, at catalanerens hold består af rigtig gode spillere. Han sagde også, at han ikke håber Messi har en god aften.

'Barcas hold består af rigtig gode spillere med teknisk kvalitet. De har en rigtig vigtig spiller i Messi, som stadig er i Barca. Juve skal være meget koncentreret mod Barca, selvom de mangler Coutinho og Piqué. Deres midtbane er teknisk stærk' sagde Juventus-træneren om Barca.

Herefter fik Lionel Messi en kommentar fra Pirlo. 'Messi er en del af den moderne fodboldhistorie sammen med Cristiano. De har spillet på maksimalt niveau i 15 år. Da jeg selv var spiller, spillede jeg mod Messi og jeg har den største respekt for ham. Han skal behandles anderledes, og jeg håber, at han ikke har en god aften mod os' sagde Pirlo om Messi.

De unge Ansu Fati og Dejan Kulusevski fik også et par kommentarer med på vejen. 'De er begge unge, men de er anderledes. Kulusevski spiller med bolden ved fødderne og Ansu løber med bolden. De har begge en stor fremtid foran sig' afsluttede Pirlo.

Kampen mod Juventus begynder klokken 21.00 i aften og spilles på Juventus Stadium i Torino. Kampen kan ses direkte i dansk tv på TV3+.

.:FORSIDE:.