fbpx

Piqué: 'Vi kan ikke lade Xavi i stikken'

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.11.21

// Gerard Piqué

instabar


Gerard Piqué var med fra start i tirsdagens opgør mod Benfica på Camp Nou i Champions League. Efter kampen udtalte han sig om sin nye træner Xavi, som han spillede sammen med i syv sæsoner i Barca tidligere i karrieren.

'Når du har delt omklædningsrum med Xavi, så bliver du tvunget til at levere mere end du måske normalt gør. Vi kan ikke lade Xavi i stikken. Vi ved hvad Xavi stod for som spiller, og det er det, at han forsøger at give videre til os nu. Så vi skal følge hans idéer, og veteranerne på holdet er klar til at hjælpe' sagde Piqué til at starte med.

'Når tingene ikke går godt, så efterspørger folk, at der sker ændringer. Når en ny person kommer ind med sine idéer, så hjælper det folk og spillerne til at se, at der er muligheder for, at det kan blive bedre. Holdet er meget motiveret og fast besluttet på, at nu skal der ske positive ændringer. Det så vi allerede i kampen mod Espanyol' sagde han videre.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


'Vi fik et point ud af kampen mod Benfica, men jeg synes, at vi gjorde vores til at forsøge at vinde kampen. Vi skabte nok chancer. Det uafgjorte resultat betyder, at vi stadig selv kan afgøre om vi går videre i turneringen, så vi tager til München med intentionen om at vinde. Vi spiller godt, men vi mangler at være effektive foran mål, men det kommer' sagde Piqué efterfølgende om kampen.

Herefter blev Piqué spurgt mere direkte ind til spillernes manglende skarphed foran mål. 'At vi ikke scorer så mange mål er bekymrende, fordi man skal score for at vinde kampene. Holdet er i stand til at score, men nogle gange har man ikke heldet med sig. Vi vil træne på at skabe flere chancer og blive bedre til at score' lød hans svar.

Ligesom Xavi har været ude at rose fansene, gjorde Piqué det også. 'Uanset hvor Barca kommer hen skal vi vinde. Den forbindelse vi har med fansene er utrolig. De er mere opbakkende nu og de spiller en meget stor rolle. De får os til at føle os mere spændte på opgaven og de svigter os ikke i svære tider. Fansene forstår, at vi går i gennem en svær periode i denne sæson, men de er alligevel med os. Den opbakning kan man ikke købe for penge. Støtten fra fansene er guld værd og det må vi udnytte' afsluttede Piqué.

.:FORSIDE:.