fbpx
Annonce

Piqué: 'Vi burde have vundet med 5-1'

FCBARCELONA.DK - 18.02.22

// Europa League

ps5 art


Det var en skuffet Gerard Piqué, som efter kampen mod Napoli ærgrede sig over de mange brændte chancer. Catalaneren lagde ikke skjul på, at man efter hans mening burde have vundet kampen med 5-1.

Læs Piqués udtalelser herunder.

'Jeg står med en følelse af, at vi skulle være gået herfra med en sejr på 5-1. Vi skabte virkelig mange store chancer og det er en rigtig god nyhed. Jeg står her trods alt med en god følelse over den måde vi spillede på, men selvfølgelig også med en dårlig smag i munden over resultatet'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg vil bede folk være tålmodige. Når vi begynder at score på vores chancer bliver det rigtig godt. Det er kun et spørgsmål om tid. I dag spillede vi en rigtig god kamp mod en meget stærk modstander. Det er ikke det bedste resultat, men alt er åbent inden reutrkampen'.

'Når man ser på vores spil og vores pres, så er der ringen tvivl om, at vi har intensiteten. Vi spillede 80% af tiden på deres banehalvdel og det sådan, at vi kan vinde Europa League. Hvis vi spiller på samme måde i returkampen og skaber samme antal chancer, så går vi videre'.

'Jeg ved ikke om pibekoncerten vil påvirke Dembélé. Vores tilhængere er frie til at udtrykke sig som de har lyst. De skal dog vide, at når vi spiller kampene, så hjælper det ikke at modarbejde spillerne. Vi har brug for dem gennem alle 90 minutter og så kan de brokke sig når kampen er slut. Deres piften distraherer og det gør ondt at have sine egen fans imod sig'.

.:FORSIDE:.