Piqué til Dembélé ved pokalfejring: 'Væk med dig'

FCBARCELONA.DK - 19.04.21

© FC Barcelona

Der udspillede sig en pudsig episode, da Barcas spillere lørdag aften fejrede pokaltriumfen efter sejren over Bilbao. Da Dembélé ville med på et foto, blev han kontant afvist af Piqué. Læs her baggrunden for episoden.

Ousmane Dembélé fik en meget sekundær rolle i lørdagens pokalfinale, hvor han startede på bænken og først blev sendt på banen i det 88. minut, da finalen for længst var afgjort.

Dembélé har dog haft gang i en god sæson og han har sin andel af æren for pokaltriumfen. Han var da også godt med i fejringen af trofæet, da kampen blev fløjtet af.

Barca-spillerne blev på banen i lang tid efter slutfløjtet for at fejre finalesejren og her blev der taget masser af fotos med trofæet. På et tidspunkt ville spillerne med baggrund i La Masia tage et foto sammen, men det forstod Dembélé ikke. Han stillede sig op sammen med holdkammeraterne.

Det fik Piqué til at reagere. 'Væk med dig, så meget som vi har betalt for dig' råbte han med et stort grin. Dembélé forstod baggrunden og tog afvisningen med et smil.

Fotoet af La Masia spillerne ser man ovenfor og her mangler Leo Messi, der havde travlt med at give interview.

.:FORSIDE:.