Piqué missede træning på grund af knæproblemer

FCBARCELONA.DK - 02.12.19

© Getty Images

Gerard Piqué måtte forlade banen i går mod Atlético efter en hård tackling, hvor han slog sit ene knæ kraftigt. Det tvang ham til at droppe træningen i dag, men der er intet der tyder på en alvorlig skade.

Piqué er hverken typen der beklager sig eller overdriver, så når han bliver liggende på banen, endda i to omgange, og tager sig til det ene knæ, er det fordi det har gjort rigtig ondt. Det fik da også Enesto Valverde til at tage catalaneren ud.

I dag blev der gennemført en gang restituitionstræning i Ciutat Espaortiva, men her var der ikke spor af Piqué. Han blev i træningslokalet og modtog behandlinger og trænede skånsomt.

Klubbens læger har ikke meldt noget ud om en skade og det er umiddelbart godt. Meget tyder på at det udelukkende er slaget fra det kraftige sammenstød med Vitolo der har sat sine spor. Dermed varer det næppe længe før Piqué er klar igen.

Heldigvis for Piqué har Barca ingen midtugekamp denne uge og det betyder, at der er god tid til at komme sig. Næste opgave er på lørdag mod Mallorca.

.:FORSIDE:.