Piqué: 'Messi er ikke normal'

FCBARCELONA.DK - 14.03.19

© Getty Images

Gerard Piqué stod for en af Barcas scoringer i 5-1 sejren over Lyon. Efter kampen jokede han med, at han måske burde være angriber. Han benyttede også lejligheden til at rose sin gode ven Leo Messi.

'Når jeg kan se at Luis er ved at være træt, siger jeg til træneren, at jeg går frem. Jeg håber jeg kan overbevise ham om, at jeg skal være angriber' kom det fra Piqué med et stort smil.

'Jeg går med frem når jeg kan se at vi kan skabe overtal og der er mulighed for at score. Jeg har altid kunne lide at hjælpe angrebet' fortsatte han.

Han blev spurgt, om holdet kan vinde det hele denne sæson. 'Vi lever stadig i alle tre turneringer. Det er for tidligt at tale om tre titler, men vi tager et skridt af gangen. Søndag venter der en svær kamp i Sevilla (mod Betis, red.) og derefter kommer der nogle fridage' sagde han men henvisning til den kommende landskampspause.

Messi stod for to mål og to oplæg og det blev kommenteret af hans gode ven. 'Jeg mener ikke det er normalt det han laver. Han spillede en fantastisk kamp, med to mål og oplæg, samt et forsøg der blev reddet på stregen'.

Til sidst blev han spurgt til en foretrukken modstander i kvartfinalen. 'Når man er nået til kvartfinalen, er niveauet meget højt. Uanset hvem vi trækker, bliver det svært. Vi ved vi kommer til at kæmpe for at komme videre' svarede han.

.:FORSIDE:.