Piqué: 'Med de unge spillere viste vi vejen'

FCBARCELONA.DK - 15.09.21

// Gerard Piqué // Champions League // Bayern München

Det var en skuffet men samtidig meget fattet Gerard Piqué, som efter det skuffende nederlag på 0-3 hjemme på Camp Nou til Bayern München talte med pressen. Her lagde han vægt på indskiftningerne af de unge spillere.

Læs Piqués udtalelser herunder.

Resultatet:
'Det er selvfølgelig et dårligt resultat. Jeg synes, at vi kæmpede godt med i første halvleg, men i anden halvleg gjorde deres andet mål os ondt. Der er ikke så meget andet at sige end at Bayern bare var bedre end os'.

Holdets niveau:
'Det bliver en vanskelig sæson for os. Vi har det hold vi har, og vi er hvem vi er. Vi må erkende, at vi lige nu ikke er blandt favoritterne i Champions League. Vi må se hvor vi ender når sæsonen er slut, men i fodbold kan meget ændre sig meget hurtigt'.Noget positivt fra kampen?
'Jeg synes, at det er positivt den måde vi sluttede kampen på - med unge spillere på 18 år på banen. De viste ansigt og kæmpede alt hvad de kunne. Med dem viste vi vejen. Deurdover kommer det til at betyde meget, når spillere som Dembélé, Agüero og Ansu Fati kommer tilbage. Dem har vi brug for'.

Kan Barca vinde titler?
'Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi i denne sæson kommer til at kæmpe med om titler. Måske er vi ikke favoritter, men det betyder ikke, at vi ikke vinder noget. Vi har før været favoritter uden at vinde'.

Piften af Sergi Roberto:
'Det gør mig ked af det. Jeg kender Sergi Roberto rigtig godt, og han elsker Barca mere end nogen anden. Han har gennem mange år ofret sig for klubben og spillet på højre back, hvor han ikke hører til. Tilhængerne må udtrykke sig som de vil, men det gør mig ked af det'.

Tilhængerne:
'Vores tilhængeres støtte og opbakning i dag var til topkarakter. Vi har mere end nogensinde brug for dem i denne sæson'.

.:FORSIDE:.