Piqué: 'Jeg sover kun 4-5 timer om natten'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 15.11.19

© Getty Images

Gerard Piqué løftede i et nyligt interview sløret for nogle temmelig overraskende sovevaner. Ifølge den catalanske forsvarsspiller er den minimale søvn nødvendig for, at han har tid til sin karriere ved siden af fodbolden.

Det er ingen hemmelighed, at Barcelona-forsvareren har gang i et væld af forretningsforetagender ved siden af fodboldkarierren. Senest genetableringen af den historiske tennisturnering Davis Cup, samt købet af fodboldklubben Andorra.

I et interview med El País Semanal afslørede forsvarsgeneralen noget kontroversielt, at planlægningen af netop Davis Cup er gået hårdt ud over nattesøvnen.

'Jeg sover sjældent mere end fire eller fem timer per nat. Jeg har ikke tid til det hele' lød det fra Piqué, der altså p.t. forsøger at kombinere den hektiske planlægning med sin daglige træning i Barca, da han har trukket sig fra det spanske landhold og derfor ikke er på landsholdstjeneste.

Catalaneren understreger dog, at det ikke skaber problemer for hans forhold til klubben, der er forstående for spillerens prioriteringer: 'De forstår det, og der er ingen problemer. Jeg bruger min fritid på at dedikere mig til det, jeg holder af at lave' forklarede Piqué.

Et udsagn der med garanti må komme bag på de fleste elitesportsudøvere og fysiske trænere, da det normalt er almen viden, at nattesøvnen er et af de mest basale værktøjer for at kunne præstere på sportsligt topplan.

.:FORSIDE:.