Piqué: 'Jeg har venner i Real Madrid'

Magnus Wind - 04.11.19

© Getty Images

Gerard Piqué afslører i et interview med spanske Cadena SER, at han, på trods af rivaliseringen med Real Madrid, har gode venner i hovedstadsklubben. Venskaberne stammer primert fra det spanske landshold. 

Riverligseringen mellem Barca og Real Madrid har til tider været på grænsen til det voldige. Specielt i perioden hvor José Mourinho var træner for hovedstadsklubben blev der spillet nogle intense El Clásicos. På trods af disse kampe har Gerard Piqué, som tit har været i fokus i kampene, stadig venner hos catalanernes største rival.

'Jeg kommer virkelig godt ud af det med Nacho og Lucas Vázquez. Jeg vil ikke sige, at Sergio Ramos og jeg er venner, men vi har et hjerteligt forhold og der er en masse respekt mellem os' udtalte Piqué til radiostationen Cadena SER.

Piqué indrømmer også, at han har en del af ansvaret for at opgørene mellem de to klubber har været intense. 'El Clásico-kampene har været til grænsen, men udenfor banen er jeg bare en anden person, som kommer godt ud af det med Madrid spillerne'.

Næste El Clásico finder sted den 18. december, efter at opgøret, som efter planen skulle være spillet den 26. oktober, blev udsat grundet urolighederne i Barcelona. 
 

.:FORSIDE:.