fbpx
Annonce

Piqué: 'Ingen kan lide at spille uden publikum'

FCBARCELONA.DK - 11.05.20

© FC Barcelona
// Gerard Piqué

I et tv-interview i går aftes slog Gerard Piqué fast, at han foretrækker at spille ligaen færdig uden tilskuere, fremfor at slutte sæsonen nu. Han advarede samtidig om, at genstarte ligaen for tidligt.

Piqué deltog på et videolink i spansk tv, hvor han talte om opstarten på træningen og udsigten til at genoptage ligaen. Her glædede han sig over, at træningen er i gang igen. 'Barca har forklaret os det hele rigtig godt og indtil nu er det gået fint. Vi har det fint, selvom det er anderledes. Det er altid bedre at træne i grupper' indledte han.

Han har ikke noget imod, at man starter forsigtigt op. 'Det er godt at tage alle forholdsregler, for der er mange mennesker der frygter eller respekterer virussen. Man skal kende reglerne og overholde dem. Hvis alle gør det, vil det gå godt. Vi skal passe på vores helbred' sagde han videre.

Han føler samtidig det er forsvarligt, at genoptage ligaen, så længe der ikke lukkes publikum ind. 'Der er mange interesser og jeg forstår udmærket, at man ønsker at spille ligaen færdig, for der er meget på spil. Der er ingen der kan lide at spille uden publikum, men det ville være endnu værre at slutte ligaen nu uden at spille mere, selvom vi fører' kom det fra Piqué.

Han advarede dog samtidig om, at man skal give spillerne tid til at genvinde formen. 'Jeg har hørt, at man overvejer at spille fra den 12. juni, uden at spille træningskampe. De skal tænke grundigt over, at der ikke må komme skader. Hvis jeg må komme med et lille forslag, ville det være godt med lidt flere dage' udtalte han.

Barca fører ligaen og sådan håber Piqué det bliver ved med at være, men han frygter at en fejring af mesterskabet kan blive lidt udvandet. 'Jeg håber, at man i juli kan fejre det som det bør gøres, for en fejring uden omfavnelser ville være meget mærkeligt' sagde han.

Der har været forslag om, at spillerne skal koncenteres på et hotel i de uger ligaen spilles færdig, for at undgå risiko for smitte, men det er Piqué tydeligvis ikke begejstret for. 'Det er et svært emne for spillerne, for halvanden måned er for lang tid for mange. Det vil være både hårdt og svært at undvære familien, så hvis det kan undgås eller reduceres, vil vi være glade' fastslog han.

Til sidst blev han spurgt, hvordan Messi har haft det ved de første træninger. 'Vi ses slet ikke på træningsbanen. Vi er i forskellige grupper på forskellige baner, så vi har ikke mødtes. Jeg har talt med ham i telefonen, men om andre ting' afsluttede Piqué.

.:FORSIDE:.