Piqué fortsatte sin tradition med at klippe nettet

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.04.21

@ Getty Images


I de utallige finaler Gerard Piqué har været med i som spiller har catalaneren haft tradition for at tage noget af målnettet fra kampen med hjem. Den tradition fortsatte han vanen tro efter pokaltriumfen mod Bilbao i lørdags.

Der har været mange spekulationer omkring, hvorfor Piqué netop har denne tradition. Til at starte med forlød det blot, at nettet var til minde om den pågældende finale, men der har også været mere generøse meldinger.

En af dem har gået på, at Piqué missede en af sine venners bryllup på grund af landskampe. Derfor klippede han målnettet, som han kunne give til sin ven, som herefter kunne give hver gæst til brylluppet et stykke af nettet i gave.

I 2017 da Barca spillede den sidste kamp på Atlético Madrids tidligere hjemmebane Vicente Calderón klippede Piqué også noget af nettet af. Det var dog ikke til ham selv, men til Atlético Madrids fans, som han gav muligheden for at vinde stykker af nettet.

Forhåbenligt kommer der mange flere finaler i de kommende år, hvor Piqué kan være med. Så kan han få flere net med hjem til sin samling.

.:FORSIDE:.