Piqué: 'Der skal ske store ændringer i hele klubben'

FCBARCELONA.DK - 15.08.20


Det var en chokeret og voldsomt skuffet Gerard Piqué, som mødte pressen efter fredagens ydmygende nederlag på 8-2 til Bayern München. Catalaneren slog fast, at der bør ske store ændringer i hele klubben og tilbød selv at forlade Barca.

'Kampen i dag er en skamplet for os. Det var en forfærdelig kamp og vi står med en meget dårlig følelse. Der er ikke nogen tvivl om, at vi i dag har ramt bunden' startede Piqué.

'Der er brug for store ændringer i hele klubben. Og jeg taler ikke om træneren eller spillere. Jeg vil ikke hænge nogen ud. Der er brug for nyt blod og jeg er den første til at tilbyde min afgang. Ingen på vores hold er uundværlige'.

'Vi kan ikke fortsætte sådan her. Det er ikke første gang, at der sker noget som det her for os. Det er heller ikke anden eller tredje gang. Det gør ondt, men jeg håber, at det vil resultere i ændringer til det gode.

'Vi er Barcelona og vi skal altid kæmpe med i toppen. Vi skal vinde titler hver sæson. Det er vi ikke i stand til i øjeblikket. Alle i klubben skal se indad og vurdere hvad der er bedst for klubben. Det er det vigtigste' sagde Piqué til slut.

644x70

.:FORSIDE:.