Piqué: 'Der er stadig meget at kæmpe for'

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.02.21


I forsvaret var Gerard Piqué i det meste af kampen mod Sevilla med til at dirigere holdet til en vigtig og flot sejr over det sydspanske hold. Efter kampen forklarede han sin udskiftning og satte ord på muligheden for trofæer denne sæson.

Piqué var en del af et tremandsforsvar i gårsdagens sejr over Sevilla. I anden halvleg blev den erfarne forsvarsspiller skiftet ud, men det var der en god grund til. 'Jeg var ude med en skade i tre måneder og kan nu spille igen. Jeg har spillet mere end jeg havde forventet efter, at jeg er kommet tilbage, så udskiftningen var planlagt' sagde han.

Herefter talte Piqué om holdets indsats mod Sevilla. 'Vi kom tilbage på sporet med sejren over Elche tidligere på ugen. Mod Sevilla byggede vi på det ved at spille en rigtig god kamp. De seneste gange jeg har udtalt mig til medierne har det været hårdt efter skuffelser, men med denne indsats mod Sevilla er jeg stolt af holdet' kom det fra ham.

Til slut så Piqué frem mod onsdagens returkamp mod Sevilla i Copa del Rey. 'Det er hårdt at spille kampe hver tredje dag, men vi må være klar. Sådan som vi gjorde i dag skal vi også gøre på onsdag. Hvis vi går videre mod Sevilla, vender sæsonen fuldstændig for os. Der er stadig meget at kæmpe for' afsluttede han.

.:FORSIDE:.