fbpx

Piqué: 'Barca har ikke købt sig til dommerhjælp'

FCBARCELONA.DK - 15.03.23

// Gerard Piqué

Den påståede korruptionssag fylder meget i de catalanske og spanske medier og nu er klublegenden Gerard Piqué kommet med en kommentar. Han er overbevist om, at der er tale om smædekampagne mod klubben.

Piqué kender om nogen hvad der sker i og omkring FC Barcelona og han er overbevist om, at anklagerne om korruption og forsøg på at købe sig til dommerhjælp, er uden hold i virkeligheden.

'Jeg tror ikke på, at Barca har købt sig til dommerhjælp. Jeg er klar til at lægge hånden på kogepladen. Hvis man vil skjule noget med sorte penge, er der nemmere måder end at betale en visepræsident for en dommerkomité. Det er ikke logisk, men vi er vant til konspirationer og negative kampagner' lyder det fra Piqué ifølge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han fortæller videre, at han følger sin klub tæt, men at han ikke savner at være på banen. 'Jeg savner ikke at spille. Overhovedet ikke. Nu har jeg mere tid end før og jeg har det fint. Jeg ser Barca spille når jeg kan, men jeg savner ikke at være med' siger han videre.

Piqué har tidligere udtalt, at han kan se sig selv om præsident for klubben en dag, men han har ikke travlt. 'Lige nu har jeg ikke fokus på præsidentposten og jeg ønsker ikke at forcere noget, men jeg elsker Barcelona og kunne godt tænke mig at optimere klubbens potentiale' afslutter han..:FORSIDE:.