fbpx

Pinligt: El Clásico vises ikke i dansk tv

FCBARCELONA.DK - 14.01.23

// El Clásico // Supercup

Søndag aften spilles den nok største klubkamp i verden, når Barca og Real Madrid mødes i den spanske Supercup-finale. Af helt uforklarlige årsager vises det fantastiske opgør dog ikke i dansk tv.

Sæsonens første titel er på spil søndag aften, når Barca og Real Madrid mødes i finalen i den spanske Supercup. Her skal de to ærkerivaler kæmpe i et som altid dramatisk og højspændt El Clásico, hvor alt andet end en sejr vil være en katastrofe.

Artiklen fortsætter under annoncen


De danske tilhængere fra begge lejre må dog skyde en hvid pil efter at se opgøret i dansk tv - der er nemlig ingen dansk tv-kanal, som har købt rettighederne til Supercup-finalen. Et faktum, som må betegnes som både pinligt og uforståeligt, da kampen uden tvivl vil suge massevis af seere til sig.

TV2 har som bekendt rettighederne til den spanske liga, hvor både Barca og Real Madrids kampe vises flittigt på TV2 Sport X. Kanalen har dog valgt ikke at erhverve sig rettighederne til den spanske Supercup, hvilket også gælder de andre danske kanaler.

En af de få muligheder for alligevel at se søndagens El Clásico er på diverse betting-sider, hvor man ofte kan se kampe - dog i middelmådig kvalitet. Det gælder blandt andet på Bet365, som viser El Clásico, men hvor man enten skal have lavet et væddemål eller have penge stående på sin konto for at kunne se kampen.

.:FORSIDE:.