Pimienta præsenteret som ny træner for Barca B

FCBARCELONA.DK - 25.04.18

Onsdag offentliggjorde Barca, at man har fyret Gerard López som træner for Barca. Senere på dagen præsenterede man Francesc Xavier García Pimienta som den nye træner for de catalanske talenter.

På et pressemøde onsdag eftermiddag blev Francesc Xavier García Pimienta præsenteret som ny træner for Barca B. Pimienta har været i klubben i 17 år og har senest haft stor succes som træner for Barcas U19-hold, Juvenil A, som forleden vandt UEFA Youth League med en flot sejr på 3-0 over Chelsea.

"Det er den største udfordring i min karriere indtil videre. Jeg har længe haft en stor lyst til at træne B-holdet og nu er tiden kommet. Min intention er at udvikle spillerne og efter så mange år i klubben har jeg en klar ide om, hvordan det skal gøres. Jeg tror på måden at spille på og på de spillere jeg har til rådighed. Det er vigtigt, at vi i Barca tager hånd om vores talenter" sagde García Pimienta.

"Hvis vi gør det godt har vi gode chancer for at undgå nedrykning, men det er klart, at vi skal vende formen. Sammen skal vi være modige og være i stand til at klare presset" fortsatte han.

På pressemødet deltog også José Mari Bakero og Guillermo Amor. De afslørede, at man allerede havde planlagt ansættelsen af García Pimienta til den kommende sæson. "Vi havde allerede besluttet at ansætte Pimienta som træner for Barca B fra den kommende sæson, men vi valgte at foretage ændringen med det samme. Han er en mand af klubben og kender alt til hvordan tingene fungerer" sagde Bakero.

.:FORSIDE:.