Perfekt afskedskamp for Marc Cucurella

FCBARCELONA.DK - 19.05.19

© Getty Images

Marc Cucurella tager afsked med Eibar i dag efter en flot sæson, hvor han har fået sit gennembrud. Herefter han vender tilbage til Barca, hvor man skal finde ud af hvad man skal gøre med ham.

Barca valgte at sælge Cucurella til Eibar sidste sommer. Her har han imponeret alle på venstrekanten og han har været en af sit holds største profiler. Han var back hos Barca B i sidste sæson, men hos Eibar er han rykket frem på midtbanen.

Med salget til Eibar sikrede Barca sig en tilbagekøbsret på 4 mio. euro og den vil de med garanti udnytte. Cucurella vender derfor tilbage til Barca, hvor man skal finde ud af, hvad man gør medd ham til næste sæson.

Enten vælger man at beholde den 20-årige catalaner eller også sælger man ham hurtigt videre med en god fortjeneste. Interessen er stor, både fra andre ligaklubber og fra Italien og Tyskland.

Cucurella kunne være en oplagt reserve for Jordi Alba, men spørgsmålet er om han vil være tilfreds med en reservetjans efter en sæson med en hovedrolle hos Eibar.

Under alle omstændigheder får Cucurella en perfekt afskedskamp for Eibar, hvor han får mulighed for at vise sig frem for Valverde.

.:FORSIDE:.