Pérez: 'En drøm der blev til virkelighed'

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.05.19

Carles Pérez var en af de fem spillere fra B-holdet, der var med til kampen mod Eibar i går. Den Granollers-fødte catalaner startede på bænken og blev senere skiftet ind til debut for førsteholdet. Efter kampen var han meget glad.

Pérez kom ind som en sen indskifter for Malcom, der fik muligheden fra start. Efter kampen var han glad for sin debut. 'Jeg er så glad for at gøre min drøm til virkelighed. En drøm jeg havde om Barca, som så mange børn har: at få sin debut med førsteholdet. Det var en uforglemmelig oplevelse' sagde den 21-årige efter kampen.

'Da jeg fandt ud af, at jeg ikke skulle med B-holdet til Catellon, tænkte jeg, at jeg måske ville få chancen. Og hvis den ville komme, så ville jeg udnytte den fuldt ud' tilføjede han.

Pérez fik som bekendt debut, og det var en stor oplevelse. 'Og da jeg trådte ind på banen, sagde træneren til mig, at jeg skulle spille med sevltillid, at jeg ikke skulle gemme mig selv og ikke skulle spille med frygt. Jeg skulle spille lige som jeg gør med Barca B sagde Valverde til mig' sagde han videre.

Catalaneren har et stærk venskab med Carles Aleñá, der blev rykket op på førsteholdet til denne sæson. Det knyttede Pérez også en kommentar til. 'Jeg har brugt rigtig mange år med ham og han jokede med mig, da jeg kom på banen, men han gav mig også gode råd' lød det til slut fra debutanten.

.:FORSIDE:.