fbpx
Annonce

Pedro: 'Jeg smider alt, hvis Barca ringer'

FCBARCELONA.DK - 27.12.19

© Getty Images
// Pedro

Den tidligere Barca-angriber, Pedro Rodríguez, hvis kontrakt med Chelsea udløber til sommer, lægger ikke skjul på, at han hellere end gerne vil tilbage til Barca. Han fortæller nu, at muligheden kortvarigt opstod sidste sommer.

For et par uger siden luftede Pedro tanken om, at det kunne være dejligt at vende tilbage til Barca, når hans kontrakt med Chelsea udløber til sommer. I et nyt interview med avisen L'Esportiu afslører han nu, at det kunne være sket i sidste sommer.

'Der var et tidspunkt i forsæsonen, da vi spillede mod Barca (I japan, red.), hvor jeg efter at have talt med træneren, så en mulighed, men døren lukkede sig hurtigt. På nuværende tidspunkt ved jeg ikke hvad der sker, kun at min kontrakt med Chelsea udløber' siger han.

Pedro håber dog stadig på muligheden for, at kunne vende hjem til Barca. 'Jeg smider alt hvis de ringer' siger han med et smil, selvom det nok er tydeligt, at han ikke rigtig tror på det selv.

Derimod menes West Ham, at være et godt bud på hans næste destination. 'Det ved jeg ikke noget om. Vi får at se. Det eneste jeg ved er, at jeg ønsker at blive ved med at spille fodbold' fortsætter den 32-årige angriber.

Selvom det ikke skulle blive til en tilbagevenden til Barca, er Pedro godt tilfreds med sin karriere indtil nu. 'Hvis nogen havde forudsagt det, ville jeg have sagt at de var enten skøre eller fulde. Hvordan kunne jeg have forestillet mig, at min karriere ville blive så flot. Når jeg i dag tænker tilbage spørger jeg stadig mig selv, om det virkelig kan være rigtigt, for det er virkelig vildt' siger han videre.

Pedro kommer også med forklaringen på, hvorfor han forlod Barca i 2015. 'Jeg spillede ikke så meget som jeg ønskede og så kom denne mulighed. Jeg kan ikke bebrejde nogen og slet ikke Luis Enrique, der altid var meget ærlig overfor mig. Det var indlysende, at med Neymar, Messi og Suárez, ville der ikke blive mange minutter til mig. Det kunne alle se' afslutter han.

Selvom Pedro altså gerne vil tilbage til Barca, er det ikke sandsynligt at hans ønske gengældes af Barca. Her er man godt dækket ind med Messi, Suárez, Dembélé, Griezmann, Pérez og Ansu Fati.

Desuden er Barca på jagt efter en afløser for Luis Suárez og her har Pedro hverken profilen eller alderen til at komme i betragtning.

.:FORSIDE:.