Pedri viste sig fra sin uselviske side

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.01.21

© Getty Images

I anden halvleg mod Cornellà i går blev Pedri skiftet ind i stedet for Trincao i et forsøg fra Koemans side på at vinde kampen. Indskiftningen agav pote i den forlængede spilletid, hvor Pedri viste sig fra sin uselviske side.

Indtil midten af anden halvleg var det ikke rigtig for alvor lykkedes for Barca at skabe de helt store chancer mod Cornellà, men det ændrede sig til det bedre med indskiftningen af Pedri.

Der kom straks mere liv i Barcas spil, da Pedri kom på banen. I slutningen af den forlængede spilletid kom forløsningen så på Pedris spil, da han kom helt alene igennem med Cornellàs målmand.

Lige som da alle troede, at Pedri skulle til at skyde på mål spillede han uselvisk bolden videre til siden til en fri Martin Braithwaite, der efterfølgende kunne score et af sin karrieres nok letteste mål.

Det var en flot aktion af Pedri, som sagtens kunne have valgt at afslutte selv, hvilket de fleste spillere nok havde gjort i den situation, men Pedri viste stort overblik, stor klasse og at han tænker på holdets bedste.

.:FORSIDE:.