Pedri: 'Real Madrid ville ikke købe mig'

FCBARCELONA.DK - 12.08.20

© Getty Images

I går havde det unge talent Pedri sin første dag som Barca-spiller, da han indledte den nye sæson med en lægeundersøgelse. I et interview afslører han, at han som meget ung var i spil til et skifte til Real Madrid.

Pedri betragtes som et af de største talenter i spansk fodbold og derfor var der glæde i Barcelona, da de tidligere på sæsonen fik hans underskrift på en kontrakt. I denne sæson har han spillet for barndomsklubben Las Palmas, hvor han trods sine kun 17 år, var en af holdets bærende profiler.

Det kunne dog i stedet have været en hvid trøje han skulle bære. Det afslører han i et interview med Youtuberen DJ Mario. 'For to eller tre år siden var jeg til prøvetræning der. Jeg var der en uge, men de sagde at de ikke ville købe mig, men at jeg skulle fortsætte mit arbejde' kom det fra ham.

Det varede ikke længe, før at Barca kom på banen. 'Sidste år, inden vi indledte sæsonforberedelserne, havde jeg skrevet under på en aftale. Det var min drøm siden jeg var lille. Det var det bedste der kunne ske, at jeg fik denne mulighed' sagde han videre. Pedri kommer fra en familie der er store Barca-fans, så de er også nok glade for, at Madrid takkede nej.

Pedri overrasker ved at udnævne Michael Laudrup som et idol, selvom den unge spiller slet ikke var født, da danskeren huserede på Camp Nou i 90'erne. 'Mit idol har altid være Iniesta, på grund af den måde han spilllede på. Ingen kunne tage bolden fra ham. Nu er det De Jong og før var det Laudrup, som min far har vist mig videoer med. Ham har jeg kigget på siden jeg var lille, for jeg kan lide den måde han spiller på' udtalte Pedri.

Til sidst kom der også en kommentar om forventningen til det første møde med Messi. 'Når jeg ser Messi, vil jeg blive nervøs. Han er den bedste i verden, men når vi først er på banen glemmer jeg det og spiller med ham som enhver anden. Jeg glæder mig til at hilse på dem alle sammen' afsluttede den unge angriber.

644x70

.:FORSIDE:.