Pedri på vej mod vild rekord i sin debutsæson

FCBARCELONA.DK - 05.08.21

// Pedri


Pedris første sæson på højeste niveau er ikke slut endnu, for han er stadig i gang ved OL, hvor Spanien er klar til finalen. Her er Pedri sikker deltager og det betyder, at han sætter en enestående rekord.

Pedri har oplevet et rent eventyr siden har kom til Barca for lidt over et år siden, da han blot var 17 år. Trods sin unge alder overbeviste han straks Ronald Koeman og den unge midtbanespiller fik masser af spilletid. Det betød at han var en af de spillere der fik flest kampe af alle på holdet.

Sæsonen fortsatte ved EM, hvor Pedri også spillede det hele, for landstræner Luis Enrique var ligeså begejstret som Ronald Koeman. Derefter fulgte en udtagelse til OL, hvor Pedri har været med i alle kampe som starter.

De mange kampe betyder, at Pedri nu er oppe på 72 kampe i denne sæson, når man både medregner Barca, landsholdet og OL-holdet. Kun Manchester Uniteds Bruno Fernandes er noteret for samme antal kampe.

Når Pedri spiller OL-finale på søndag, bliver det altså hans kamp nr. 73 og dermed bliver han den spiller af alle, der har spillet flest kampe på allerhøjeste niveau i sæsonen. At det kan lade sig gøre i debutsæson understreger blot, hvor vildt gennembrud Pedri har fået.

.:FORSIDE:.