Pedri og Eric García med i vigtig spansk sejr ved OL

FCBARCELONA.DK - 25.07.21

// Pedri // Eric Garcia

Både Pedri og Eric García spillede samtlige 90 minutter, da Spanien ved OL med stort besvær besejrede Australien med 1-0 på en sen scoring. Nu venter der en nøglekamp mod Argentina.

Efter skuffende 0-0 mod Egypten i første gruppekamp, var kravet en sejr over Australien, der overraskende havde besejret Argentina i deres første kamp ved legene. Det skulle dog hurtigt vise sig at blive en svær opgave for det spanske OL-landshold.

Der var genvalg til Pedri og Garciá i den spanske startopstilling, mens Oscar Mingueza er ude med den lårskade han pådrog sig tidligt i kampen mod Egypten. Pedri var meget aktiv i det spanske spil, men Australien gjorde god modstand.

Det var først i det 81. minut at den forløsende 1-0 scoring kom, da Oyarzabal omsatte et oplæg fra den inskiftede Asensio til mål.

Sejren betyder at Spanien fører gruppe C med fire point, ét mere end både Argentina og Australien. Spanien møder argentinerne i en ren nøglekamp på onsdag, hvor vinderen går videre til kvartfinalen, men uafgjort vil være nok for spanierne.

Skulle Spanien tabe mod Argentina og Australien samtidig vinder over Egypten, vil OL være slut for Pedri, García og Mingueza og deres holdkammerater på OL-holdet.