fbpx

Pedri og Fati skal tegne fremtidens Barca-mandskab

FCBARCELONA.DK - 21.10.21

// Ansu Fati // Pedri

Kort efter at kampen mod Dynamo Kiev kom den gode nyhed, at Barca forlænger med Ansu Fati. Det sker få dage efter forlængelsen med Pedri. Alle håber at de to kommer til at tegne Barcas mandskab i mange år.

Pedri og Ansu Fati, begge blot 18 år, er to af de største talenter i europæisk fodbold. Derfor er den en fantastisk nyhed, at Barca nu har sikret sig deres underskrifter for en årrække. Pedri forlængede forleden til 2026 og i går blev det meldt ud, at Fati tilhører Barca til 2027.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er godt i gang med en generationsskifte og her er Pedri og Fati tiltænkt hovedroller. Pedri skal styre spillet på midtbanen, mens Ansu Fati skal være drivkraften i front.

De to kan naturligvis ikke klare det alene. Andre unge spillere står på spring, som den 17-årige Gavi, den 18-årige Alejandro Balde samt Yusuf Demir, ligeledes 18 år.

Derudover er der de mere erfarne, men stadig unge spiller, Frenkie de Jong på 24 år, Ronald Araujo på 22 år og Dest på snart 21, samt Riqui Puig på 22 år. Der er derfor masser at bygge på i de kommende år.

.:FORSIDE:.