Pedri: 'Min drøm er gået i opfyldelse'

FCBARCELONA.DK - 13.09.20

© FC Barcelona

Den kun 17-årige Pedri fik sin uofficielle debut for Barca, da holdet i går besejrede Nàstic de Tarragona. Efter kampen var det en meget glad spiller der mødte pressen og han lagde ikke skjul på, hvor meget det betød for ham.

'Selvom det ikke var på Camp Nou, er det en drøm der går i opfyldelse. At spille sammen med verdens bedste spillere, er ikke noget man gør hver dag, så jeg tager meget glad hjem' kom det fra Pedri umiddelbart efter kampen.

Pedri viste gode takter i de 45 minutter han var på banen og han var også selv godt tilfreds. 'Det er min måde at spille på og det skal jeg ikke ændre på. Det er hvad jeg kan bidrage med. Jeg bevæger mig meget og er i kontakt med bolden' forklarede han om sit spil.

Pedri havde en andel i Barcas første mål, hvor han lod bolden passere, så den kom ind til Dembélé, der scorede. Den aktion blev han bedt om at forklare. 'Jeg har set mange situationer med Barca og jeg vidste, at hvis jeg lod bolden passere, ville der komme en fra anden linje for at score' afsluttede han.

.:FORSIDE:.