Pedri: 'Min debut bliver en helt speciel dag'

FCBARCELONA.DK - 29.08.20


Barcas nytilkomne stortalent, den kun 17-årige Pedri, er blevet sat stævne af Barca TV til en snak om hans første indtryk af klubben, efter at have trænet et par uger. Her lægger han ikke skjul på, at han er imponeret.

'Man har taget rigtig godt imod mig og jeg er meget glad. Jeg er lykkelig over, at have fået denne mulighed. Det er luksus at arbejde i Ciutat Esportiva og jeg håber at kunne nyde disse installationer i mange år. Jeg er virkelig imponeret' indleder han.

'Lige fra første øjeblik jeg mødte holdkammeraterne, har jeg følt mig godt tilpas. Jeg finder f.eks. rigtig godt sammen med Trincao, og også med Matheus. Jeg har en stor lyst til at lære af mine holdkammerater' fortsætter han.

'Jeg føler mig til rette som central angriber, men det er rigtigt, at jeg har spillet på kanterne i begge sider. Det er godt at have alternativer, for at være fleksibel. Det betyder meget, at træneren kan bruge dig på andre positioner' siger Pedri videre.

'Mit vigtigste mål er at debutere, for det har jeg ikke gjort endnu, så det glæder jeg mig til. Jeg skal forbedre mig og arbejde hårdt for at opnå det. Uanset hvornår jeg får debut, vil jeg altid huske det, for det bliver en helt speciel dag i mit liv. Det er noget jeg altid har drømt om' afslutter han.

.:FORSIDE:.