Pedri: 'Lewandowski spiller som en på 20 år'

FCBARCELONA.DK - 22.08.22

// Pedri // Robert Lewandowski

Pedri spillede hele kampen søndag aften, da Barca slog Real Sociedad på udebane med 1-4. Efter opgøret talte den kanariske midtbanespiller med pressen, hvor han blandt andet roste Robert Lewandowski.

Læs Pedris udtalelser herunder.

Sejren:
'Sejren føles fantastisk for os alle. Det var meget vigtigt for os at vinde i dag efter det uafgjorte resultat i den første runde. Mod Rayo burde vi helt klart have vundet og derfor var det vigtigt for os med en sejr i dag. Vi går herfra med en rigtig god følelse'.

Real Sociedad:
'Det er rigtigt, at vi havde det vanskeligere i første halvleg. Real Sociedad er et rigtig stærkt hold, som med bolden kan straffe alle hold. De spiller virkelig godt sammen og har nogle fantastiske spillere på holdet. Derfor var det vigtigt for os at have bolden og få kontrollen over kampen, som vi først rigtig lykkedes med i anden halvleg'.

3-4-3 formation:
'Jeg tror, at vi overraskede dem med vores 3-4-3 formation. Det et system, som Xavi have bedt os om at spille, da det fungerer godt med det høje pres og når vi har bolden. Derfor kunne vi score fire mål. Det er ikke en ny formation for os, for vi spillede den også med Koeman som træner'.