fbpx
Annonce

Pedri: 'Jeg takker Madrid for ikke at tro på mig'

FCBARCELONA.DK - 17.11.20

© Getty Images
// Pedri

Pedri har været en af de helt store oplevelser denne sæson og den unge angriber lægger ikke skjul på, at han er glad for, at Real Madrid valgte ham fra, efter at have været til prøvetræning hos dem.

Det er radiostationen Cadena SER der har sat Pedri stævne til en snak og det er her at afsløringen om Real Madrid kommer. 'Jeg var en uge på prøve i Madrid, men de sagde, at jeg ikke havde niveauet. Det takker jeg dem for, for nu er jeg på det hold som jeg altid har ønsket at spille for' kommer det fra ham.

Pedri har imponeret alle i Barcelona, trods sine kun 17 år, men han stiller sig ikke tilfreds med det. 'Jeg kan ikke lide at sætte grænser, men man skal tage et skridt af gangen. Jeg mener, at hvis man først mister sin ydmyghed og ikke er sig selv, stopper man med at være den spiller man er' fortsætter han.

Pedri er fra Las Palmas på Gran Canaria, så han er langt væk hjemmefra. Alligevel er det familien han støtter sig mest op af. 'Mine forældre og min bror er dem der giver mig flest råd. Det er kun godt, for det får mig til at anstrene mig mere og holde fødderne på jorden' siger han videre.

I Barcelona er det mest de unge af holdkammeraterne Pedri er sammen med. 'Jeg har det specielt godt med Trincao. Vi kom til klubben på samme tid og startede med at træne samtidig. Jeg har det også fint med Ansu. Vi er blevet gode venner' udtaler Pedri.

Pedri lægger ikke skjul på, at det har gjort et kæmpe indtryk at være på hold med Messi. 'Selvfølgelig gør det indtryk. Man har set ham på TV og på Playstation, så at møde ham gør et stort indtryk. At spille sammen med Messi er en stor præmie i mit liv' afsluttede den unge angriber.

.:FORSIDE:.