fbpx

Pedri inviterede holdkammeraterne på middag!

FCBARCELONA.DK - 02.12.21

// Pedri

instabar


I går aftes mødtes Barcas spillere på en restaurant i Barcelona og noget overraskende var det Pedri der betalte gildet. Han ønskede at fejre sin forlængelse, sin fødselsdag og ikke mindst at han vandt Kopa trofæet i mandags.

Da den lokale presse opdagede at Barcas spillere satte hinanden stævne på en fin restaurant i Barcelona, troede alle først at det var Xavi der ønskede at ryste truppen endnu bedre sammen med en god oplevelse i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Mundo Deportivo kan imidlertid afsløre, at det var Pedri der var initiativtager og vært ved arrangementet. Han ønskede at fejre sin forlængelse, sin 19-års fødselsdag samt det Kopa trofæ han fik overrakt i mandags ved Ballon d'Or som verdens bedste spiller under 21 år.

Pedri havde vendt idéen på forhånd med sin træner Xavi, der syntes det var et glimrende initiativ, så opbakningen var stor. Xavi var sikkert udemærket klar over, at en lille sammenkomst kunne gøre stemningen i truppen endnu bedre.

Alle spillere deltog, også Sergio Agüero, hvis fremtid er uvis på grund af hans hjerteproblemer. Også hele trænerstaben var til stede, så det har ikke være noget billig fornøjelse for den 19-årige Pedri.

.:FORSIDE:.