fbpx

Pedri forventes ikke i kamp resten af sæsonen

Peter Vyff - 27.05.23

// Pedri

Pedri har ikke været i kamp, siden Barca hjemtog mesterskabet imod Espanyol for to uger siden. Spanieren har misset holdets to seneste opgør med en lårskade, og han kommer eftersigende ikke mere i kamp i denne sæson.

Den 20-årige Pedri har allerede været en fast del af Barcas førsteholdstrup i snart tre år, og det er i denne sæson blevet til 37 kampe på tværs af alle turneringer. Landsholdsspilleren har dog ifølge avisen Sport ikke udsigt til yderligere spilletid i denne sæson, da trænerstaben ønsker at passe på ham.

Spanieren sad ude i lange perioder af sidste sæson med flere skader, hvilket uheldigvis allerede har præget hans forholdsvis korte karriere. Cheftræneren Xavi har også måtte se bort fra Pedri i holdets to sidste kampe imod Real Sociedad og Real Valladolid, hvor holdet også har lidt to forsmædelige nederlag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsspilleren er endnu ikke tilbage på træningsbanen og han kommer ifølge Sport ikke i betragtning til de kommende kampe imod Mallorca og Celta Vigo, som også er sæsonens sidste. Spanieren havde nok håbet på en smule spilletid imod Mallorca, da det er holdets sidste kamp på Camp Nou, inden der i næste sæson skal spilles på Montjuïc.

Alt tyder dog på, at det ikke kommer til at ske, og Xavi har i stedet tænkt sig at give spilletid til enten Pablo Torre og Ferran Torres eller Lamine Yamal. Sidstnævntes chance for spilletid afhænger dog af Spaniens U17 landshold, som i disse deltager i EM-slutrunden, hvor holdet imorgen skal spille kvartfinale imod Irland.

Det ser derfor ud til, at Pedri får sig en lang pause, inden næste sæson sparkes i gang. Der er dog en chance for, at midtbanespilleren bliver udtaget til Spaniens landshold i UEFA Nations League, hvor Luis de la Fuentes mandskab tager imod Italien den 15. juni.

.:FORSIDE:.