Pedri fortsætter sin eksplosion af markedsværdien

Anders Lang Jensen - 28.11.20

© Getty Images

Da Barca i 2019 købte det unge talent Pedri hos Las Palmas for fem millioner euro, sikrede man sig en ung talentfuld spiller. I sommer blev Pedri endelig en del af Barca, og karrieren har allerede udviklet sig med rekordfart.

Sammen med Ansu Fati har Pedri været symbolet på den nye tid i Barca efter ansættelsen af Ronald Koeman. Unge spillere har fået mere spilletid og tillid under hollænderen, og det har sat gang i spændende ting på Camp Nou.

Flere fremragende præstationer og en status som nærmest sikker mand på holdkortet for tiden kan også ses på markedet. Ifølge det store transfermarked-website, transfermarkt.com, har Pedri seksdoblet sin værdi på transfermarkedet siden sommer.

I juni måned tidligere i år, da Pedri startede i klubben, var markedsværdien på 5 millioner euro. Stille og roligt er værdien steget, i takt med at Pedri har spillet masser af kampe for førsteholdet med gode præstationer til følge.

På nuværende tidspunkt er markedsværdien på hele 30 millioner for den blot 18-årige spiller. På få måneder med førsteholdsfodbold er Pedris karriere og værdi ganske enkelt eksploderet, og det kommer med stor sandsynlighed kun til at fortsætte fremover.

.:FORSIDE:.