fbpx

Pedri, Fati og Alves skal få Barca på rette spor

FCBARCELONA.DK - 10.12.21

// Alves // Ansu Fati // Pedri

ps5 art


Det var et modløst Barca-mandskab man så tabe klart til Bayern Mücnhen onsdag aften. Holdet har brug for nye impulser og de kommer måske fra årsskiftet, når Pedri, Ansu Fati og Dani Alves kan hjælpe holdet.

Det er svært at pege på hurtige løsninger der skal løse den aktuelle krise som FC Barcelona befinder sig i. Xavi har de spillere han har og han kan ikke gøre meget mere, end at få dem til at præstere bedre, noget som virker som en særdeles svær opgave.

Samtidig er realiteterne også, at klubben ikke hurtigt kan finde en pose penge, så der kan købes de nødvendige forstærkninger i vinterens transfervindue. Alt i alt en noget fastlåst situation.

Alligevel øjner man måske lys for enden af tunnelen, for det varer næppe længe, før at Xavi får tre velkomne forstærkninger, nemlig Pedri, Ansu Fati og Dani Alves.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri og Fati er i slutfasen af deres skadespauser, mens Alves får sin spilletilladelse den 1. januar. De tre spillere må betragtes som klare forstærkninger af holdet og når formen er helt på plads, er de indlysende til startopstillingen.

Hvis Pedri kan genfinde det høje niveau man så i sidste sæson, vil det styrke midtbanen markant, selvom de unge Gavi og Nico har gjort det udemærket i de fleste kampe. Når det gælder Ansu Fati, kan han byde på den målfarlighed som holdet har så meget brug for.

Med Fati og Dembélé på banen, vil der blive mere plads til Memphis og det kan måske få ham op af det sorte hul han spillemæssigt befinder sig i. Det så man senest mod Bayern München.

Dani Alves kan træde direkte ind på højre back, for Dest overbeviser slet ikke i denne sæson. Blot med sit gå-på-mod og energi vil Alves styrke holdet, men også hans offensive spil i højre side vil give Barca en dimension i spillet de har savnet.

Derfor imødeses det med spænding, at de tre spillere kan hjælpe holdet og at det kan være medvirkende til, at spil og resultater bliver bedre.

.:FORSIDE:.