fbpx

Pedri er først klar igen i 2022

Anders Lang Jensen - 25.11.21

// Pedri

instabar


Barcas midtbaneguldfugl Pedri har i denne sæson haft flere tilbagefald i sine muskelskader, og det har været et særdeles turbulent efterår. Nu er meldingerne fra lægestaben, at Pedri først vil være tilbage til januar i det nye år.

I Xavis begyndelse som Barca-træner har han uden tvivl haft et stort håb om hurtigst muligt at få Pedri tilbage på grønsværen. Den 18-årige Golden Boy-vinder kommer dog til at starte fuldstændig forfra i sin genoptræning, og det holder ham ude resten af året. Det melder adskillige catalanske og spanske medier.Lægestaben omkring førsteholdet har angiveligt besluttet, at Pedri ikke skal bringes i spil for hurtigt, som det reelt set er sket to gange alene i dette efterår. Muskelproblemerne i venstre baglår skal behandles fuldkomment, og det vil altså tage yderligere tid.

Selvom præsident Laporta udadtil forklarede, at Pedri ikke havde fået et tilbageslag med låret, er det ganske enkelt det, som er sket. Derfor er Pedri i hænderne hos den fysiske stab i det catalanske, og man vil i fokusere på at få Pedri 100 procent klar igen – også selvom det tager længere tid end håbet.

.:FORSIDE:.