Pedri: 'De tre point i El Clásico er utroligt vigtige'

FCBARCELONA.DK - 08.04.21


Pedri står foran sin første Clásico i Madrid og det er tydeligt noget han ser frem til med glæde og store forventninger. Samtidig er han dog også klar over, at det slet ikke bliver nogen nem opgave at få de tre vigtige point.

Den blot 18-årige Pedri har gjort komét-karriere i Barca og den unge spiller kan være 100% sikker på at starte på banen, når Barca møder Real Madrid. I en snak med BeIN Sports ser han frem til det klassiske opgør.

'Rent personligt elskede jeg at opleve dem som tilskuer og nu som fodboldspiller. Jeg ser frem til det med glæde, for det er min første (I Madrid, red.). Det er også en kamp der betyder meget for ligaen og vi vil forsøge at få de tre point, for de er meget vigige for os og for tilhængerne' siger han.

'Som alle Clásicos, bliver det en super svær kamp, for Real Madrid har et godt hold. Vi skal spille en god kamp for at få de tre point, men det er vi indstillet på, vel vidende, at det bliver en hård opgave' fortsætter han.

Pedri har selv svært ved at forstå, at han nu spiller med nogle af verdens bedste spillere. 'Som jeg før har fortalt, har jeg holdt med Barca siden jeg var lille og jeg drømte om, at gøre det jeg gør i dag. Jeg forsøger at glemme at jeg spiller sammen med Leo, Busquets og alle de andre gode spillere på dette hold. Jeg forestiller mig jeg spiller på gaden hjemme i landsbyen og nyder det' siger han.

Barca spillet 19 ligakampe i træk uden at tabe og Pedri kommer med forklaringen på de gode resultater. 'Med det nye system kan vi presse meget højere og vi har bolden meget mere på modstandernes banehalvdel. Det er i sidste ende det som alle kan lide og som kendetegner Barca. Det er dette pres der gør, at vi nu vinder flere kampe'.

Til sidst forsikrer han om, at holdet går efter at vinde ligaen. 'Vi giver aldrig op. Vi vil kæmpe til det sidste og tage tre point af gangen. Det vil holde os inde i kampen til det sidste' afslutter Pedri.

.:FORSIDE:.