Paulinho: 'Jeg vil huske Barca resten at mit liv'

FCBARCELONA.DK - 10.09.19

© Getty Images

Det er et år siden at Paulinho til alles overraskelse forlod Barca efter blot en enkelt sæson, for at tage tilbage til kinesiske Guangzhou. I et interview ser han tillbage på sin tid i blau-grana.

Paulinho var en overraskelse, både da han kom til Barca i 2017 og da han rejste et år senere. De fleste var overrasket over at Barca betalte 40 mio. euro for den fysisk stærke spiller, som mange mente ikke passede til Barcas måde at spille på.

Det skulle dog vise sig, at skeptikerne tog fejl. Paulinho gjorde det glimrende og evnede også at score en del mål. Derfor kom det som en stor overraskelse, at han efter blot en enkelt sæson valgte at tage tillbage til Guangzhou i Kina, hvor han også var kommet fra.

Paulinho er dog glad for, at han valgte at tage til Barca. 'I den sæson gav jeg alt hvad jeg havde og jeg er glad for, at have været en del af historien i en så stor klub. Jeg tror at tilhængerne har gode minder om mig' udtaler han til avisen AS.

Han forsikrer om, at han stadig følger med i, hvordan det går Barca. 'Jeg ser altid kampene når jeg kan. Jeg vil huske Barcelona resten af mit liv, for det var en fantastisk oplevelse for mig, men i fodbold ved man aldrig hvor lang en etape varer' fortsætter han.

Paulinhos største skuffelse med Barca var nedturen mod Roma, der sendte holdet ud af Champions League, men samlet set er han tilfreds med sæsonen. 'Det var et svært øjeblik, men vi vandt to titler, og det er det som folk husker. Som alle andre hold oplevede vi gode og dårlige øjeblikke, men det samlede resultat er positivt' siger han videre.

Nu er han i Guangzhou og det har han det godt med. 'Sandheden er, at jeg er meget tilfreds. V har en god sæson og vi gør det godt i alle turneringer. Guangzhou er en klub der altid spiller for at vinde' afsluttede brasilianeren.

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.