Paco Alcácer: 'Jeg holder med Valencia'

FCBARCELONA.DK - 24.05.19

© Getty Images

Paco Alcácer skiftede fra Barca til Dortmund sidste sommer efter to skuffende sæsoner hos catalanerne. Inden Barca var han hos Valencia og han lægger ikke skjul på, hvem han håber vinder lørdagens pokalfinale af de to.

Det er helt sikkert at Paco Alcácer kigger med når Barca og Valencia spiller pokalfinale i morgen aften og den spanske angriber har intet problem med, at fortælle hvem han håber vinder trofæet.

'Jeg holder med Valencia. Jeg er fra Valencia og er vokset op der. Desuden har Barca mange trofæer og det er mange år siden, at Valencia vandt et' kommer det fra ham i et radiointerview med Onda Cero.

I samme interview erkender han, at han ikke slog til i Barca. 'Måske var det nerverne. Det er vigtigt at føle sig betydningsfuld og i Barcelona troede jeg ikke på mig selv. Man er en helt anden spiller når man har selvtillid' afslutter han.

Alcácer fandt aldrig rigtig sin plads på Barcas hold, efter at klubben hentede ham i Valencia i 2016. Nu har han haft en flot sæson i Dortmund, hvor det er blevet til 18 mål.

.:FORSIDE:.