fbpx
Annonce

Pablo Torre ventes at tage hjem til Racing på leje

Anders Lang Jensen - 23.08.22

// Pablo Torre

Barca købte denne sommer Pablo Torre i Racing Club Santander og den 19-årige midtbanespiller har imponeret på førsteholdets pre-season. En lejeaftale tilbage til Racing Club ser dog ud til at rykke nærmere.

Mange har forventet, at Pablo Torre ville være en fast bestanddel af førsteholdstruppen i denne sæson, og stortalentet var da også med på bænken i søndagens udesejr hos Real Sociedad. For hver dag der går mod de sidste dage af transfervinduet, rykker en lejeaftale dog nærmere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Cadena SER peger meget lige nu i retning af en lejeaftale tilbage til Racing Club Santander for Pablo Torres vedkommende. Med den intense konkurrence på den centrale midtbane er udsigten til spilletid lang for Pablo Torre, og det taler for et udlån til den næstbedste fodboldrække.

Dog kan en lejeaftale i La Liga komme på tale efter Pablo Torres stærke opstart med førsteholdet i Barca. Den næste uges tid vil være afgørende for, hvilke muligheder der eventuelt kunne opstå for en potentiel vigtig lejeaftale for Barca og Pablo Torre.

pablotorre3

.:FORSIDE:.