fbpx
Annonce

Pablo Torre: 'Jeg vil blive i Barca'

Simon Arun Vrábel - 21.11.22

// Pablo Torre

Unge Pablo Torre har ikke fået meget spilletid i denne sæson, da kampen på midtbanen er hård, men det bekymrer ikke den offensive midtbanespiller, som nyder tilværelsen i den catalanske storklub.

Det unge stortalent Pablo Torre har en lys fremtid foran sig, men alligevel har Xavi ikke kunnet give ham meget spilletid på førsteholdet. Imens nogle spillere ville brokke sig over situationen, er Torre modsat enormt glad for tilværelsen i Barca og han stiller sig taknemmelig overfor den spilletid, som han får.

Pablo Torre var den store stjerne i Racing de Santander, med hvem han opnåede oprykning til 2. division i Spanien i sidste sæson. Hans fremragende præstation for den nordspanske klub gjorde, at den sportslige ledelse i Barca uden den store tøven betalte fem millioner euro for at tilknytte ham klubbens B-hold, Barça Atlètic. Torre viste hurtigt så gode takter, at Xavi bad om, at han – ligesom Balde og Gavi – blev en del af førsteholdet, men den store konkurrence på midtbanen har gjort ,at den 19-årige Torre ikke har fået meget spilletid på nogle af holdene.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det bekymrer dog ikke det unge stortalent, som til avisen Mundo Deportivo bliver citeret for følgende:

'Det første år er altid svært, men jeg ved, at jeg skal fortsætte med at arbejde og lære af de bedste. Jeg vil blive her i Barcelona og ​​blive ved med at forbedre mig. I sidste ende er dét at komme på banen i 5 eller 10 minutter på Camp Nou som at spille 90 min andre steder. Min drøm har altid været at spille på Camp Nou’ udtalte den unge Torre.

Indtil nu har Pablo Torre deltaget i fire officielle kampe med Barcas førstehold, hvor det i alt er blevet til 198 minutter og et mål. Derudover har han deltaget i endnu en kamp på for Barça Atlètic, som er trænet af Rafa Márquez. Derudover har Pablo Torre netop spillet otte kampe for det spanske U19-landshold, hvor han står noteret for tre mål.

.:FORSIDE:.