fbpx

Pablo Torre: 'Jeg spiller der hvor jeg får besked på'

Anders Lang Jensen - 26.09.22

// Pablo Torre

Lørdag aften spillede Barcas 19-årige Pablo Torre fuld tid for for Barcas B-hold, Barca Atlétic, i sejren over Real Murcia efter en sæsonstart uden meget spilletid på førsteholdet. Torre spiller dog der, hvor han får besked på, siger han.

Pablo Torre kom til Barca i sommer og har trænet med førsteholdet lige siden, men spillemæssigt er det blot blevet til 10 minutter mod Viktoria Plzen. Det var derfor tiltrængte minutter på grønsværen lørdag aften for Barca Atlétic, og det var Torre tilfreds med.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg er Barca-spiller, og jeg spiller der, hvor jeg får besked på. Jeg er villig til at spille på B-holdet, når det er nødvendigt, og jeg vil arbejde for at spille på førsteholdet’, sagde Pablo Torre ifølge Mundo Deportivo ovenpå Barca Atlétics 2-0-sejr.

’Selvom jeg ikke har trænet meget med holdet her, arbejdede jeg godt i løbet af ugen, og jeg endte med at være lidt træt til sidst. Jeg er dog glad for sejren og at få debut for Barca Atlétic på Estadi Johan Cruyff’, sluttede Torre.

Med den intense konkurrence på førsteholdet ventes planen at fortsætte i denne sæson for Pablo Torre. I dagligdagen vil han være med omkring Xavis Barca-hold, men når det er nødvendigt, vil han få sine kampminutter på Barca Atlétic-mandskabet.

pablotorre10

.:FORSIDE:.