Overmars er nøglen bag Barcas Dest-transfer

Anders Lang Jensen - 30.09.20

© Getty Images

Barca henter angiveligt inden ganske kort tid den unge højreback, Sergiño Dest, i hollandske Ajax. Bayern München har også været med i kampen om holland-amerikaneren, men ledelsen i Ajax har strakt sig langt i Barca-forhandlingerne.

Økonomisk set er Barca ikke i en gylden situation denne sommer med hensyn til at kunne færdiggøre transfers. Og selvom et køb af højreback Sergiño Dest normalt ville være en formsag, har man på Camp Nou i dette tilfælde fået nødvendig hjælp i samarbejdet med sælgende Ajax.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo er sportsdirektør i Ajax Amsterdam, Marc Overmars, en nøgle i Barcas forhandling omkring Sergiño Dest. Den tidligere Barca-spiller har accepteret en anderledes økonomisk pakke, for at man kunne sælge til catalanerne, som man historisk har et godt forhold til.

Ifølge avisen har Marc Overmars ikke strammet kravene, som han potentielt set kunne have gjort. Barca betaler ifølge Mundo Deportivo fem millioner euro nu og her, mens de resterende millioner bliver betalt løbende over de kommende fem kontraktår på Camp Nou.

Ifølge avisen tilbød tyske Bayern München en langt mere attraktiv pakke til hollandske Ajax, men alligevel er Barca muligvis snart en talentfuld højreback rigere med hjælp fra en positivt samarbejde med Ajax-ledelsen.

644x70

.:FORSIDE:.