Overblik: Sådan sluttede transfervinduet for Barca

FCBARCELONA.DK - 06.10.20

© Getty Images

Ved midnat lukkede transfervinduet for denne gang og der var stor aktivitet rundt omkring i de europæiske klubber. Også hos Barca var der travlhed til det sidste og vi giver her overblikket over hvordan det hele endte.

Der var mange løse ender som Barca skule forsøge at finde løsninger på, specielt når det gjaldt Koemans ønske om at hente Memphis Depay og Eric García. Samtidig skulle man forsøge at finde nye klubber til en række spillere, som ikke indgik i Koemans planer.

Her er hvad der skete den hektiske mandag aften frem til midnat:

Ousmane Dembélé:
Der blev arbejdet hårdt på at sende Dembélé til Manchester United, men angriberen bed ikke på krogen og valgte at blive i Barca og kæmpe for spilletiden.

Memphis Depay:
Barcas lønbudget tillod ikke at hente Depay, hvis ikke Dembélé forlod klubben og da Barca måtte erkende, at det ikke kunne lade sig gøre, måtte man droppe alle tanker om Depay for denne gang.

Eric García:
Der blev angiveligt forhandlet intenst med Manchester City om den 19-årige Eric Garciá og Barca endte med at byde 10 mio. euro plus 8 mio. i variabler. City afviste og forhandlingerne brød sammen.

Rafinha Alcántara:
Kort efter midnat kunne Barca offentliggøre, at man har solgt Rafinha til PSG. Catalanerne meddeler dog intet om prisen, men meldingerne går på, at Barca kun modtager tre mio. euro i variabler, samt 35% af et fremtidigt salg.

Jean-Clair Todibo:
Med Todibo kom der en aftale på plads. Han bliver udlejet til Benfica for de kommende to sæsoner og for den aftale betaler Benfica to mio. euro til Barca. Portugiserne får en købsoption på 20 mio. euro.

Samuel Umtiti:
Der har været mange rygter om Umtiti, men der var ikke den store aktivitet omkring den skadesplagede franskmand på transfervinduets sidste aften. Han bliver derfor i Barca.

Juan Miranda:
Den unge back indgik aldrig i planerne på Camp Nou og er i stedet blevet lejet ud til Real Betis for en enkelt sæson.

Med afslutningen af transfervinduet ved træner Ronald Koeman nu præcist hvad han har at arbejde med, i hvert fald frem til vinterens transfervindue, hvor der også kan forventes stor aktivitet. Ikke mindst på grund af, at hollænderen ikke fik sit store ønske opfyldt om at hente Depay til klubben.

.:FORSIDE:.