fbpx
Annonce

Overblik: Sådan repræsenteres Barca i landskampene

Simon Arun Vrábel - 20.09.22

// Nations League

For en kort stund holder de europæiske ligaer en pause for at gøre plads til blandt andet Nations League og her er Barca flot repræsenteret med hele 18 spillere fordelt på ni lande.

I denne uge skal Nations League grupperne afgøres og her er Barca som et europæisk tophold altid flot repræsenteret. I alt er der tale om hele 18 spillere og og det forventes, at langt de fleste af spillerne får fremtrædende roller for deres respektive landshold.

Du kan se listen herunder:

Spanien:
Eric Garcia
Jordi Alba
Sergio Busquets
Pedri
Gavi
Ferran Torres

Spanien skal møde både Portugal og Schweiz og spanierne skal vinde begge kampe for at været helt sikre på at slutte i toppen af deres gruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanien U21
Arnau Tenas
Alex Balde

Imens Nations League afgøres skal det spanske U21 landshold spille to venskabskampe imod Romænien og Norge.

Frankrig
Jules Koundé
Ousmane Dembélé

Franskmændene har ryggen imod muren for deres to kampe imod først Østrig og så Danmark skal vindes hvis man vil slutte på andenpladsen.

Tyskland
Marc-André Ter Stegen

Tyskland skal i en svær gruppe møde Ungarn og England og med Italien ét point bag sig på tredjepladsen kræver det en stærk indsats fra Ter Stegen hvis han får spilletid til fordel for Manuel Neuer.

Danmark
Andreas Christensen

Danmark skal møde Kroatien og med en sejr her vil førstepladsen være sikret og den efterfølgende kamp imod Frankrig være mindre vigtig

Holland
Frenkie de Jong
Memphis Depay

Holland skal forsvare førstepladsen og en sejr over Polen vil sikre dem førstepladsen og ligesom Danmark vil deres anden kamp imod Belgien være mindre vigtig.

Polen
Robert Lewandowski

Lewandowski skal prøve at bombe sine landsmænd op på andenpladsen med sejre over Wales og Holland. Det kræver dog, at Belgien taber mindst én af deres kampe.

Elfenbenskysten
Franck Kessié

I mellemtiden skal Kessié spille Africa Nations Cup imod Togo og Guinea.

Ronald Araújo skal også spille to kampe for Uruguay imod henholdsvis Iran og Canada imens Raphinha skal møde Ghana og Tunesien for sit landshold Brasilien.


.:FORSIDE:.