Overblik: Sådan gik det i lørdagens landskampe

FCBARCELONA.DK - 06.09.20

// Antoine Griezmann // Martin Braithwaite // Trincao

Barca var repræsenteret i tre landskampe lørdag aften, hvor det mest bemærkelsesvædige var at Trincao fik landsholdsdebut for Portugal og at Griezmann brændte et straffespark for Frankrig.

Griezmann og Lenglet er begge udtaget for det franske landshold, der i går mødte Sverige på udebane, men det var kun Griezmann der kom i aktion. Han spillede til gengæld samtlige 90 minuttter i den franske 0-1 sejr, men gjorde sig uheldigt bemærket med et brændt straffespark i dommerens tillægstid.

Martin Braithwaite startede inde i Danmarks hjemmekamp mod Belgien, hvor han spillede 72 minutter, inden han blev skiftet ud efter en noget anonym indsats.

I Portugals landskamp mod Kroatien startede både Semedo og Trincao på bænken, et opgør portugiserne vandt med 4-1. Trincao var den eneste af de to der kom i aktion, da han blev skiftet inden med 12 minutter tilbage, hvor portugiserne førte med 3-0.

'Meget glad for min debut. Det er en stor ære at kunne repræsentere mit land. Første kamp, første sejr' skrev Trincao på de sociale medier efter kampen.

I aften møder Spanien Ukraine, hvor Busquets og Ansu Fati er med i truppen.