Sæsonens sidste landskampspause er et overstået kapitel og Barcas landsholdsspillere er tilbage i den catalanske hovedstad. Vi bringer et overblik over hvordan det gik de forskellige spillere i deres landskampe.

10 spillere fra førsteholdstruppen har været i aktion og det gik således:

FCBSHOP art

Ter Stegen:
Han spillede de første 45 minutter mod Israel, hvor han ikke lukkede mål ind. Han sad på bænken da tyskerne mødte Holland.

Jordi Alba:
Han var med i begge af Spaniens kampe mod Albanien og Island. Det blev til i alt 85 minutter og han stod bag et oplæg i 2-1 sejren over Albanien.

Eric Garcia:
García spillede alle 90 minutter mod Albanien, mens han ikke kom på banen mod Island.

Gavi:
Han spillede de føste 64 minutter mod Albanien, mens han kom på banen til de sidste 20 minutter af kampen mod Island.

PedrI:
Også Pedri startede inde mod Albanien og han blev på banen gennem hele kampen. Mod Island kom han først ind til de sidste 10 minutter.

Ferran Torres:
Han er den af de spanske landsholdsspillere der fik flest minutter. Han spillede hele kampen mod Albanien, hvor han scorede et mål, mens det blev til en lille time mod Island.

Nico:
Nico var i aktion for Spaniens U21 landshold. Han kom ikke ind i 8-0 sejren over Litauen på grund af forkølelse, men han fik en halvleg mod Slovakiet.

Frenkie de Jong:
Han spillede samtlige minutter for Holland, først i 4-2 sejren over Danmark samt mod Tyskland, hvor det sluttede 1-1. De Jong stod bag et oplæg i kampen mod Danmark.

Memphis:
Memphis Depay var også med i begge Hollands kampe. Han scorede på et straffespark mod Danmark, hvor han blev taget ud efter 77 minutter. Han spillede alle 90 minutter mod Tyskland.

Ronald Araujo:
Han var med i begge af Uruguays VM-kvalifikationskampe mod Pero og Chile, hvor han spillede samtlige 180 minuttter. Han stod for et oplæg til Luis Suárez mod Peru.

Dani Alves:
Han spillede alle 90 minutter i Brasiliens 4-0 sejr over Bolivia, mens han sad over i opgøret mod Chile.