Overblik: Sådan forløb transfervinduet for Barca

FCBARCELONA.DK - 01.02.20

© Getty Images

Ved midnat lukkede januars transfervinduet definitivt og det var et usædvanligt aktivt et af slagsen for Barca, dog uden at førsteholdet blev forstærket, som det ellers var planen. Få overblikket her.

Barcas helt store mål i transfervinduet var at hente en erstatning for den langtidsskadede Luis Suárez, men det lykkedes som bekendt ikke, selvom det helt sikkert har været den opgave sportschef Eric Abidal har brugt mest tid på.

I stedet har klubben sagt farvel til hele fire spillere og købt to, som dog først kommer til sommer.

Carles Aleñá:
Er udlejet til Real Betis på eget initiativ, hvilket han havde mulighed for i sin kontrakt. Der er tale om ren lejeaftale for resten af sæsonen, uden nogen form for forkøbsret, så Aleñá vender med stor garanti tilbage til sommer.

Moussa Wague:
Blot en time inden at transfervinduet lukkede, blev højrebacken udlejet til Nice, der også fik en forkøbsret på 10 mio. euro til sommer. Barca kan dog samtidig hente senegaleseren tilbage for 15 mio. euro, hvis de vil det.

Carles Pérez:
Han tilhører B-holdet, men har tilbragt sæsonen med førsteholdet. Han udlejes til AS Roma for resten af sæsonen for 1 mio. euro, mens italienerne køber ham til sommer for 11 mio., euro plus 3,5 mio. mere i variabler. Barca har ingen tilbagekøbsret, men har ret til at matche andre tilbud, hvis Roma en dag sælger catalaneren.

Abel Ruiz:
Også en B-holdsspiller der bankede på til førsteholdet. Han udlejes til Sporting Braga for resten af sæsonen, hvorefter portugiserne køber ham til sommer for 8 mio. euro. Barca har en tilbagekøbsret, hvor beløbet ikke er meldt ud.

Francisco Trincao:
20-årigt portugisisk stortalent som Barca har købt i Sporting Braga for 31 mio. euro. Trincao spiller sæsonen færdig for Braga og kommer til Barca til sommer, hvor han har tegnet en 5-årig kontrakt. Trincao er angriber.

Matheus Fernandes:
21-årigt brasiliansk stortalent som Barca har købt i Palmeiras for 7 mio. euro plus 3 mio. mere i variabler. Fernandes udlejes for resten af sæsonen til Valladolid og har tegnet en 5-årig kontrakt med Barca. Fernandes er defensiv midtbanespiller.

644x70

.:FORSIDE:.