Dembélé trænede igen med holdkammeraterne

Magnus Wind - 26.01.20

© FC Barcelona

Der var gode nyheder for Quique Setién og resten af Barca holdet, da truppen søndag trænede på Ciutat Esportiva Joan Gamper. Her deltog Ousmane Dembélé i en del af træningen, for første gang siden november. 

Dembélé har siden slutningen af november været på skadeslisten, efter at han udgik i en Champions League kamp mod Borussia Dortmund med en muskelskade i det ene lår. Generelt har franskmandens tid i den catalanske klub været præget af skader, hvilket også har medført svingende præstationer for den unge kantspiller.

Søndag var der dog positive nyheder for Dembélé, Quique Setién og resten af holdet, da franskmanden sluttede sig til den indledende del af holdets træning. Da der blev skruet op for tempoet, trænede han for sig selv.

Spillerne som deltog i kampen mod Valencia havde en let træning med fokus på restitution, mens reserverne samt flere B-holds spillere trænede normalt, hvor Dembélé altså deltog. I torsdags begyndte han at træne med en fodbold igen, så det går tydeligt den rigtigte vej for den skadesplaget franskmand. 

Truppen får en fridag mandag, som bliver den første under den nye træner Quique Setién, hvorefter forberedelserne til den kommende Copa del Rey kamp mod Leganés begynder om tirsdagen.

644x70

.:FORSIDE:.